Jazzhands

Adios amigos – en essä om god packning

burroVäskan packad. Jag hatar att ha mycket packning men älskar att packa. I en alternativ verklighet hade jag kunnat vara logistiker och tjänat massor på att maximera utrymmen i lastbilar. Jag hade till och med varit så bra att jag hade anlitats som logistikkonsult. Överblickat lagerpersonal, kommit med synpunkter och skickat en faktura på ett femstjärnigt belopp.

Jag är grym på att packa. Man kan säga att det är en talang. Allt talar för att detta är sant utan att vara en överdrift: ni som känner mig vet att jag är ordningsam på gränsen till pedant, att allt i mina skåp inklusive städskåpet är ordnat med militant precision. Plus att jag älskar Tetris och att sortera saker i nummerordning.

Så.

Min väska är som vanligt packad på ett närmast perfekt sätt. Jag säger närmast eftersom jag tagit den största väskan den här gången och vägrar fylla den, jag vill ha plats över ör en sombrero och minst en piñata. Jag är färdigpackad och därför infinner sig en känsla av tillfredsställelse. Ah. Jag har lyckats. Ännu en gång…

So long amigos, nu off to wet t-shirt-tävlingarnas förlorade stad! Viva Cancun!

Etiketter None

 • Bosse, 10:28 pm July 30, 2009:

  Du glömde väl inte väskans innehållsförteckning?
  Alltid bra att veta i vilket fack saker ligger i.
  Kanske en fotodokumentation?
  Efter all denna ordning o reda är det dock lätt hänt att glömma passet.
  Ha det bra, (och undvik svin och influensa).

 • Bosse, 10:28 pm July 30, 2009:

  Du glömde väl inte väskans innehållsförteckning?
  Alltid bra att veta i vilket fack saker ligger i.
  Kanske en fotodokumentation?
  Efter all denna ordning o reda är det dock lätt hänt att glömma passet.
  Ha det bra, (och undvik svin och influensa).

 • Julia, 11:37 pm July 30, 2009:

  Heja!

 • Julia, 11:37 pm July 30, 2009:

  Heja!

 • Stefan, 1:33 pm July 31, 2009:

  Vad bra, kan du packa åt mig va? Själv så slänger jag bara ner allt 1 timme innan jag sticker till flyget.

 • Stefan, 1:33 pm July 31, 2009:

  Vad bra, kan du packa åt mig va? Själv så slänger jag bara ner allt 1 timme innan jag sticker till flyget.

 • Mr Ex, 7:42 pm August 2, 2009:

  Det är ofint att inte skriva bara för att man lämnat stan. Tror du Bergman lämnde demonerna hemma när han åkte till Cannes?

 • Mr Ex, 7:42 pm August 2, 2009:

  Det är ofint att inte skriva bara för att man lämnat stan. Tror du Bergman lämnde demonerna hemma när han åkte till Cannes?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen