Jazzhands

Det är sömnen som talar!

charlesJag kan inte ta helt och fullt ansvar för vad kommer att skriva inom de närmaste tre minuterna. Ni förstår, jag har tagit en sömntablett. Blandat med ångestdämpande orostabletterna jag tar efter som jag har en slgs psykos som har med resa att göra så kan resultatet bli aningen groggy.

Jag och min terapeut – detta är helt och fullt sant – pratar om min ångest inför resor. Mycker traumatiserande har hänt mig i samband med resor. Många personer har lämnat mig genom att resa iväg. Det finns med andra ord fullgoda, begripliga anledningar till att jag varje gång innan en resa ska darra, känna ångest och vissa gånger tro att jag ska dö. Eller att någon annan ska dö. För att jag inte var där.

Gud åh Gud, varör väljer man då ett yrke där man reser bort minst en gång i månaden. Våndas varje gång. Klänger mig fast runt halsen på de jag håller kär och ber dem att inte gå. Vart ska de gå? De är hemma och ser på tv. Får de inte det? Uhm, hur tänkte du nu?

Klart du får gå. Men lämna mig inte.
Så tänker jag.
Som en romantitel nu när jag tänker efter.

Gud, när saker börjar låta “som romantitlar” i ett liksom rus av sömntabletter och lugnande medel så är det dags att lägga huvudet på kudden och säga god natt…jag kommer att sakna er…snälla skriv en rad så jag vet att ni finns där, även om jag är borta, okej?

Snälla.

Etiketter None

 • Peter, 3:25 am October 9, 2009:

  En rad: inga mer inlagg direkt efter somntabletter!

 • Peter, 3:25 am October 9, 2009:

  En rad: inga mer inlagg direkt efter somntabletter!

 • Daniel Ã…berg, 8:07 am October 9, 2009:

  Det är en jättefin romantitel. Claima den!

 • Daniel Ã…berg, 8:07 am October 9, 2009:

  Det är en jättefin romantitel. Claima den!

 • Fia, 9:46 am October 9, 2009:

  Söta. Jag är här. Vi ses när du är tillbaka.

 • Fia, 9:46 am October 9, 2009:

  Söta. Jag är här. Vi ses när du är tillbaka.

 • Jazzhands, 11:08 am October 10, 2009:

  Oh boy, inga mer inlägg under påverkan av sömntabletter. Check.

 • Jazzhands, 11:08 am October 10, 2009:

  Oh boy, inga mer inlägg under påverkan av sömntabletter. Check.

 • L-L, 11:29 am October 12, 2009:

  Det där inlägget var ju inget annat än ren och skär reklam för outblandat uppåttjack. Det är meningen att man ska bli dålig för att vara avskräckande.

 • L-L, 11:29 am October 12, 2009:

  Det där inlägget var ju inget annat än ren och skär reklam för outblandat uppåttjack. Det är meningen att man ska bli dålig för att vara avskräckande.

 • Jazzhands, 12:05 pm October 12, 2009:

  Disclaimer: lugnande tabletter skall endast intas på rekommendation av läkare!

 • Jazzhands, 12:05 pm October 12, 2009:

  Disclaimer: lugnande tabletter skall endast intas på rekommendation av läkare!

 • Känslorna | Jazzhands, 8:52 pm April 1, 2012:

  […] jag tror att det är för att det är så att en resa närmar sig. Har ju fortfarande den där grejen som jag skrivit om så väldigt många gånger förut. Det här med ångest i samband med resor. […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen