Jazzhands

Packning, backning…

Resfeberm kickar in. Men i vanlig ordning dröjer det till i morgon innan det blir aktuellt med orosdämpande tabletter och kallsvett.

Största resväskan står öppen och halvfylld.

Jag sov förresten galet dåligt i natt igen. Vad är detta? Sova dåligt-maraton? Men i natt var det söderbuset som störde. Civilpoliser i svarta täckjackor och Gökboet-mössor satte handklovar på en karl precis utanför gatan. De gick igenom allt i hans bil, kastae in en däck i framsätet (!) och sen, någon timme senare, lät de honom gå. Jag hade första parkett från mitt fönster. Jag kollade såklart, och gissar att jag inte var den enda i huset som gjorde det.

Etiketter None

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

 • Anna P, 11:52 pm January 12, 2010:

  Jag tittade i en av min mammas gamla handarbetesböcker när jag var hemma i julas. Där fanns mönstret till “Jack Nicholson-mössan” som boken kallade den och illustrerade med några härjade hamnschåare i fiskartröjor. Jag ska så totally virka en, men jag känner ingen som är cool nog att få den.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen