Jazzhands

Förfriskningar

Jag träffar min amerikanska vän Roni. Jag älskar Roni. Hon klär sig i designkläder, har höga klackar och är superentusiastisk när man pratar om något hon gillar. Hon gestikulerar vilt med hela kroppen och drar efter andan. Jag beundrar hennes amerikanska självförtroende mest av allt. Hon har sitt sätt att göra grejor på och om det blir problem så screw it. Hon vet bäst. Nästa vecka ska vi åka till Disneyland tillsammans. Yay! Vi älskar Disneyland båda två. Hon är mest förtjust i It’s a Small World och jag i Haunted House. Hon handlar saker med Mickey på, jag handlar sötsaker att äta. Det kommer att bli underbart.

Romanskrivardealen är för övrigt så här: Jag får göra vad jag vill, till och med spendera en massa pengar, bara jag skriver 4 timmar om dagen. Okej? Okej.

Etiketter None

  • 30-nånting, 10:35 am January 8, 2010:

    Det låter som en perfekt deal! Kul att du äntligen är på plats och lycka till med skrivandet.

  • 30-nånting, 10:35 am January 8, 2010:

    Det låter som en perfekt deal! Kul att du äntligen är på plats och lycka till med skrivandet.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen