Jazzhands

Livets goda etc

disneyland

Tillbaka från Disneyland, en heldag. Gud, jag är faktiskt riktigt trött, särskilt i huvudet eftersom Roni vill åka alla berg-och-dalbanor. Jag är mer tönt och vill hellre åka barngrejor som Peter Pans flygtur över London och En resa genom Pinocchios äventyr. Eftersom det inte var särskilt mycket folk i parken idag hann vi med båda delarna. Plus The Tiki Room som är galet old school med sjungande papegjor, varav en heter Fritz och bryter på tyska. Briljant.

Nu kanske jag ger intrycket av att bara leka om dagarna, inte jobba. Det är fel. Jag jobbar en hel del, ett par timmar om dagen faktiskt. Roni hämtade mig klockan elva och vi kom tillbaka från “den gladaste platsen på jorden” tolv timmar senare. Men jag gick faktiskt upp halv åtta i morse och skrev en stund innan det var dags att resa till Anaheim.

Just i morse roade jag mig med att trasha en karaktär som för tillfället heter “Mats”. Jag hade ganska roligt när jag, för mig själv, möblerade hans fula ungkarlslya med stearinljus i tomma vinflaskor och skit.

Nu har jag skrivit 60 000 tecken och börjar få svårt att hålla reda på kapitlen, jag behöver hoppa mellan dem och det tar tid. Jag måste köra nån slags “table of contents”-grej i morgon och få nån ordning på det hela.

Men nu är det läggdags, definitivt. Blir väl ett kapitel ur Twilight först bara. Obligatoriskt. Ah, Edward som du förgyller mina drömmar.

Etiketter None

 • Pia, 11:59 am January 12, 2010:

  Prova ett program som heter scrivener, det har ett bra system tycker jag med ett noticeboard med lappar/kapitel, som man kan flytta runt och få överblick. Man kan testa gratis, sen tror jag det kostar 30 dollar typ.

 • Pia, 11:59 am January 12, 2010:

  Prova ett program som heter scrivener, det har ett bra system tycker jag med ett noticeboard med lappar/kapitel, som man kan flytta runt och få överblick. Man kan testa gratis, sen tror jag det kostar 30 dollar typ.

 • Göran, 7:21 pm January 12, 2010:

  Var det inte fyratimmarstenhårtvarjedag som gällde?..

 • Göran, 7:21 pm January 12, 2010:

  Var det inte fyratimmarstenhårtvarjedag som gällde?..

 • Jazzhands, 7:21 pm January 12, 2010:

  Ã…h, fantastiskt! Tack, Pia!

 • Jazzhands, 7:21 pm January 12, 2010:

  Ã…h, fantastiskt! Tack, Pia!

 • Jazzhands, 7:52 pm January 12, 2010:

  Idag är det work, work, work. Hela dagen. Om jag blir klar med ett kapitel till lunch får jag tillåtelse att ta datorn med mig och jobba en timme från Coral Tree som serverar mentte med vanilj och skummad mjölk. Himmelskt.

 • Jazzhands, 7:52 pm January 12, 2010:

  Idag är det work, work, work. Hela dagen. Om jag blir klar med ett kapitel till lunch får jag tillåtelse att ta datorn med mig och jobba en timme från Coral Tree som serverar mentte med vanilj och skummad mjölk. Himmelskt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen