Jazzhands

Bring it on!

discNu väntar en dag full av mysterium. Jag är rätt exalterad. Jag ska på ett heldagsevent i Discoverykanalens regi. Vi snackar tornados, överlevnadstips och hur man hittar meteroiter. Jag har fyllt i ett dokument där jag fått intyga att jag inte har hjärtproblem, svag benstomme eller epilepsi. Jag har också fått fylla i “emergency contact” (mamma). Men det bästa är dresscoden:

“Business attire, but for an LA based audience”

Check.

Etiketter None

 • Göran, 7:49 am January 14, 2010:

  Om du ska till Mythbusters så blir jag extremt avis. Extremt.

 • Göran, 7:49 am January 14, 2010:

  Om du ska till Mythbusters så blir jag extremt avis. Extremt.

 • Jonas, 9:07 am January 14, 2010:

  Och när skriver du på boken? På nån buss mellan äventyren?

 • Jonas, 9:07 am January 14, 2010:

  Och när skriver du på boken? På nån buss mellan äventyren?

 • Jazzhands, 5:15 pm January 14, 2010:

  Mythbusters är med på “partyt” efteråt. Och satan, jag får ta och skriva dubbelt så mycket på boken i morgon…funderade faktiskt på att skriva på bussen/taxin men insåg att det kanske inte skulle funka så bra i praktiken.

 • Jazzhands, 5:15 pm January 14, 2010:

  Mythbusters är med på “partyt” efteråt. Och satan, jag får ta och skriva dubbelt så mycket på boken i morgon…funderade faktiskt på att skriva på bussen/taxin men insåg att det kanske inte skulle funka så bra i praktiken.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen