Jazzhands

The day after tomorrow, redan idag!

Panik! det är 15C kallt och regn i LA. Det regnade igår också och det ska regna i morgon. Man viskar om storm. På väderrapporten på tv talar man om “episkt“. Detta är episkt väder. Stanna inne, folks! Utsätt er inte för denna istid! Låt era barn stanna hemma från skolan så att de inte drabbas av lunginflammation!

Yeah yeah. Jag är från Sverige, liksom.

Etiketter None

 • Göran, 12:11 am January 20, 2010:

  “It’s a rain day, all the schools are closed!!”

 • Göran, 12:11 am January 20, 2010:

  “It’s a rain day, all the schools are closed!!”

 • Jonas, 12:15 am January 20, 2010:

  Landade efter jul från +30 i Vietnam till -24 och massor med snö på hemmaplan. Nästan lite häftigt! Försökte förklara för vietnamesisk guide vad vi skulle hem till. Den förklaringen fann däremot inge landningsbana i den guidens medvetande.

 • Jonas, 12:15 am January 20, 2010:

  Landade efter jul från +30 i Vietnam till -24 och massor med snö på hemmaplan. Nästan lite häftigt! Försökte förklara för vietnamesisk guide vad vi skulle hem till. Den förklaringen fann däremot inge landningsbana i den guidens medvetande.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen