Jazzhands

Skrivkramp?

Det lär inte bli 150 000 tecken idag, tror jag. Eller kanske? Jag känner mig sjukt oinspirerad denna morgon. Har jag suttit inne för mycket? Det regnar ju ute. Massor.

Onsdag är lillördag även här med bland annat specialpris på salladsbuffén på Whole Foods. I am so there. Såg The Office i tre timmar igår, det var nån specialkväll, de körde avsnitt på avsnitt på avsnitt. Det är tokigt bra, alltså. Jag gillar Phyllis, den tjocka säljardamen. Sen blev det lite cheesecake vilket var ett misstag, jag mådde illa efteråt. Min mage har ännu inte blivit amerikansk och sockerimmun.

Idag får jag äta upp allt mitt tidigare hån mot den kaliforniska väderklenheten, det är banne mig kallt och jag har satt på ACn, på “Heater”. Kanske håller jag på att bli amerikan, trots allt?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen