Jazzhands

Handen på hjärtat nu då!

rain

Jag hade ju lovat mig själv att få åka till Santa Monica när jag nått 150 000 tecken. Jag fuskade, jag åkte dit idag fast jag bara är närmare 140 000. Men vaffan, det är ju jättetrist att sitta inne hela dagarna.
Jag tänkte först att regnet var en förklädd välsignelse, att det skulle få mig att skriva mer. Men nej, när solen skiner och jag knallar ut en sväng drabbas jag ju mer av det dåliga samvetet som säger “du är här för att skriva” och jag sätter mig skamsen vid datorn så fort jag kommer in.

Med regnet har jag ingen sån drivkraft. Vad är poängen med att skriva för att få åka till Santa Monica när det ändå regnar ute?

Gick ut för att posta brev. Det blixtrade till och hela himlen öppnade sig. Jag blev mer än dyblöt, glasögonen (jag hade glasögon) gick inte att se med så jag ställde mig under närmaste busshållplats, inte för att det hjälpte, och buss 720 till Santa Monica dök upp.
Jag hade exact fare change, vilket krävs för att få åka med på bussen, i fickan.
Skulle ni avstått i en sån situation?

Etiketter None

 • m, 12:23 am January 23, 2010:

  nej, när allt stämmer så är det ju meningen att man ska åka!

  jag har en liten fråga som jag undrat över ett tag nu: vad är det du äter på din bild?

 • m, 12:23 am January 23, 2010:

  nej, när allt stämmer så är det ju meningen att man ska åka!

  jag har en liten fråga som jag undrat över ett tag nu: vad är det du äter på din bild?

 • Jazzhands, 9:35 pm January 23, 2010:

  Bra fråga, jag välkomnar den. Jag äter en japansk crêpes. Det som syns på plastgaffeln är en bit ananas med sprutgrädde. Svårt att hitta riktiga mjölkprodukter i Japan. På originalbilden är det fullt av kramdjur i form av bananer i bakgrunden, ska se om jag kan hitta den…

 • Jazzhands, 9:35 pm January 23, 2010:

  Bra fråga, jag välkomnar den. Jag äter en japansk crêpes. Det som syns på plastgaffeln är en bit ananas med sprutgrädde. Svårt att hitta riktiga mjölkprodukter i Japan. På originalbilden är det fullt av kramdjur i form av bananer i bakgrunden, ska se om jag kan hitta den…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen