Jazzhands

"Hur har du mage…?"

soupMagjävel. Nu är den igång igen. Den vägrar ge sig, trots att jag är snäll mot den.

Magjävel!

Efter en hel dag med enbart kex, yoghurt och te tänkte jag att jag skulle gå till salladsbuffén på Whole Foods och få i mig lite vitaminer. En sneaky liten röst i mitt bakhuvud säger “Gå till Souplantation istället, då får du ännu mer vitaminer och mineraler att välja på. Varierad kost kanske kan hjälpa din mage?”

Sneaky rösten vet att jag är lättövertalad vad gäller Souplantation – ett bufféställe där man får äta och dricka hur mycket man vill för en hundring. Bonus: frozen yoghurt som man får ta själv, från en sån där maskin. Olika såser och toppings på det.

Jag bah “Min mage blir säkert bara tacksam för detta hälsosamma alternativ!” och går dit dubbelvikt av smärta.

Jag åt faktiskt sakta och hälsomedvetet. Snäll soppa, rara små bröd, trevlig sallad och lite oansenlig pasta på sidan om. Allt i små, små portioner. Givetvis efterrätt på det men ävn den i moderat portion.
Magen skriker till ett par gånger och gör sig omöjlig. Gnäller och har sig. Magjävel! Men sen, ingen skillnad. Nu är jag väl inne på 36:e timmen med magont. Varken till eller från.
Tror på att bara ignorera. Det här har hänt förut. Brukar gå över efter två dygn på sjukhus.

Etiketter None

 • 30-nånting, 2:04 pm January 24, 2010:

  Men stackare! Det känns ju som om det faktiskt är något du borde kolla hos farbror doktorn. Har du bra försäkring? Sedan, jag vet inte om det stämmer i ditt fall, har jag hört att just mjölkprodukter inte är bra om magen är i olag. Det kan strula till det med bakteriefloran som jag förstått det. Men jag är ju å andra sidan verkligen ingen expert. Kan inte ens föreställa mig hur ont i magen i 36 timmar kan uthärdas.

 • 30-nånting, 2:04 pm January 24, 2010:

  Men stackare! Det känns ju som om det faktiskt är något du borde kolla hos farbror doktorn. Har du bra försäkring? Sedan, jag vet inte om det stämmer i ditt fall, har jag hört att just mjölkprodukter inte är bra om magen är i olag. Det kan strula till det med bakteriefloran som jag förstått det. Men jag är ju å andra sidan verkligen ingen expert. Kan inte ens föreställa mig hur ont i magen i 36 timmar kan uthärdas.

 • Niklas, 2:26 pm January 25, 2010:

  Bajsa?

 • Niklas, 2:26 pm January 25, 2010:

  Bajsa?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen