Jazzhands

Mycket snack och lite pizza

dominos-pizzaPå förekommen anledning: Pizzan jag beställde från Domino’s för ett par dagar sedan höll inte riktigt måttet, tycker jag. Hade väntat mig mer frityrgreasy kant, med ljuv smak av transfett, och kladdigare och segare ost.
Grejen är – och det är därför de kör reklam på tv hela tiden, som i slutändan lockade mig till pizzaköp – att de helt ändrat sitt recept. Domino’s, som vi känt och älskat, är helt borta. Istället finns nya Domino’s, ungefär som Nya Moderaterna eller New Labour. Same but different.
Frityrgrease och fejkost är minne blott. Nu ska det vara smakigare, vitlökskant och tomatsås med örter. Kalla mig bakåtstråvare men jag gillade gamla Domino’s bättre.

Etiketter None

 • Göran, 12:38 pm January 24, 2010:

  Change baaad. Bastards.

 • Göran, 12:38 pm January 24, 2010:

  Change baaad. Bastards.

 • Jazzhands, 3:31 am January 25, 2010:

  Som den hushållerska jag är så frös jag in bitarna som blev över. Kan bli svårt att frakta dem till Sverige dock…du får helt enkelt tro mig.

 • Jazzhands, 3:31 am January 25, 2010:

  Som den hushållerska jag är så frös jag in bitarna som blev över. Kan bli svårt att frakta dem till Sverige dock…du får helt enkelt tro mig.

 • Göran, 5:41 pm January 25, 2010:

  Jag tror dig, givetvis

 • Göran, 5:41 pm January 25, 2010:

  Jag tror dig, givetvis

 • Martin, 4:22 am January 28, 2010:

  Håller med. Tro rminsann kejsaren har nya kläder (eller nåt).

 • Martin, 4:22 am January 28, 2010:

  Håller med. Tro rminsann kejsaren har nya kläder (eller nåt).

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen