Jazzhands

Hit the road, Jack!

katee-sackhoff_24Ska inte avslöja för mycket om 24 men Battlestar Galactica-bruden är den svaga länken här, helt klart. Så mycket som inte stämmer. Jag har aldrig tidigare ifrågasatt trovärdigheten i 24s storylines, tro mig, men här är det lite för mycket.
Att en person med hennes (förmodade) bakgrund ens kan få jobb på CTU…ja, här ligger en hund begraven.

Nå.

Typ halvvägs klar med boken. Har tappat stinget lite. Vad gör man? Man skriver vidare såklart men ingen känns klockrent.
Längre.

Etiketter None

  • Billy R, 11:05 pm January 26, 2010:

    När man tappar stinget måste man sluta tänka. Skriv förstadraften med hjärtat och skriv om allt med hjärnan. Det är när hjärnan har för mycket att säga till om som inget känns klockrent, men den är bra att ha i nästa version.

  • Billy R, 11:05 pm January 26, 2010:

    När man tappar stinget måste man sluta tänka. Skriv förstadraften med hjärtat och skriv om allt med hjärnan. Det är när hjärnan har för mycket att säga till om som inget känns klockrent, men den är bra att ha i nästa version.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen