Jazzhands

Snopet

fishermanIgår levde jag hela dagen under föreställningen att det var fredag.
“Skönt med fredag”, tänkte jag. “Skönt med helg”.

Kollade på The Marriage Ref med Kirstie Alley, Jimmy Fallon och Sheryl Crow som panelmedlemmar. Jag misstänker att Kirstie var full. Hon var i alla fall så där skrämmande oberäknelig, så att om jag vore programledare (eller producent för den delen, eller hennes dotter) så hade jag bitit i en träslev av oro.

“Trevligt med fredags-tv” tänkte jag.

La mig i tron att det var fredag kväll, vaknade alltså idag i tron att det är lördag idag. Kollade busstabellen för lördag, tänkte vara smart. Väntade på den en halvtimme i vanlig ordning i alla fall…

Nå. Åkte till Marina Del Rey. Satte mig på en bänk vid Fisherman’s Village och kollade på båtarna och på ett litet gäng fiskare som var omringade av stora fåglar, som fina pelikaner.
Havet luktade salt. Båtarna var stora, några var till salu.

Drack en smoothie bredvid två pensionärer som såg kära ut. Sen tog jag bussen tillbaka. På bussens display står det att det är fredag idag. Kan inte stämma, tänker jag.

Går av vid Santa Monica och undersöker en affär som säljer kryddor i lösvikt. Var frestad av köpa “finaste, handplockade svartpepparn i världen” men bagagevikt börjar bli ett problem.

Tog bussen hem till Brentwood. Även denna gång säger bussens display att det är fredag idag. Jag kan inte tro det.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen