Jazzhands

Jag vet inte hur jag ska älska honom etc


Gah! Vad jag inte vill vara en person som grinar när jag kollar på “Susan Boyle – the story“.
(Vem vill?)

Vad jag inte ens vill vara en person som tittarSusan Boyle – the story“!
(Undertiteln “I Dreamed a Dream” dessutom.)

Och ändå sitter jag här och ser hur hon slår ut med armarna och sjunger musikalduett med Elaine Paige, och känner mig rörd till tårar.
Men allvarligt. Musikalduett.
Men allvarligt. “I know him so well“?
Nä men nån måtta får det väl ändå vara!
Och så kommer Simon Cowell (en av världens sexigaste män – erkänn att du håller med!) och pratar om att Susan Boyle lär hela världen en läxa, att man inte ska döma en hund efter pälsen, eller en bok efter titeln eller vad man nu säger.
Och så mer musikalsång. Mer tårar från undertecknad.
Och så mer ångest.
GAH!

Etiketter None

 • Jessica, 12:33 pm April 13, 2010:

  Jag var med dig tills du påstod att Simon *kräks* Cowell är en av värdens sexigaste män. (Men du kanske var lite skojsigt ironisk)

  Och då snackar jag inte om att jag tycks vara den enda kvinnan i multiversum som helt fått “gilla-bad-boys”-genen utopererad utan jag talar om att han rent fysiskt är ett ovanligt motbjudande exemplar – och jag är fan inte ytlig, jag har varit ihop med nån som vägde 140+ (inte muskler) och tyckte att han var fin att titta på därtill. Jag har även haft en crush på någon med CP. Jag har, generellt, otroligt låga krav – jag hade fan dejtat elefantmannen om han kunde citera Édika, så om jag säger att nån är ful så ÄR den människan tamefan ful.

  Simon Cowell ser ut som en halvsmält Calippo i formen – mitt 140-kg-ex hade inget på Cowells hakor (märk väl att 140kgsnubben visade sig vara en skitstövel efter ett tag så det var fan inte personligheten som attraherade heller) – har sexualförbrytarhår, potatisnäsa, läderhud, de vidrigaste tandfasader jag sett i hela mitt liv och om hans braller inte ger honom skavsår på bröstvårtorna så är det garanterat för att han listigt täckt dem med Compeed.

  Jag kan fan se honom på kvällarna när han glider upp ur Chav-jacuzzin och börjar smeta in armhålorna med Savlon där bältet har satt märken. Urk.

 • Jessica, 12:33 pm April 13, 2010:

  Jag var med dig tills du påstod att Simon *kräks* Cowell är en av värdens sexigaste män. (Men du kanske var lite skojsigt ironisk)

  Och då snackar jag inte om att jag tycks vara den enda kvinnan i multiversum som helt fått “gilla-bad-boys”-genen utopererad utan jag talar om att han rent fysiskt är ett ovanligt motbjudande exemplar – och jag är fan inte ytlig, jag har varit ihop med nån som vägde 140+ (inte muskler) och tyckte att han var fin att titta på därtill. Jag har även haft en crush på någon med CP. Jag har, generellt, otroligt låga krav – jag hade fan dejtat elefantmannen om han kunde citera Édika, så om jag säger att nån är ful så ÄR den människan tamefan ful.

  Simon Cowell ser ut som en halvsmält Calippo i formen – mitt 140-kg-ex hade inget på Cowells hakor (märk väl att 140kgsnubben visade sig vara en skitstövel efter ett tag så det var fan inte personligheten som attraherade heller) – har sexualförbrytarhår, potatisnäsa, läderhud, de vidrigaste tandfasader jag sett i hela mitt liv och om hans braller inte ger honom skavsår på bröstvårtorna så är det garanterat för att han listigt täckt dem med Compeed.

  Jag kan fan se honom på kvällarna när han glider upp ur Chav-jacuzzin och börjar smeta in armhålorna med Savlon där bältet har satt märken. Urk.

 • Jessica, 12:37 pm April 13, 2010:

  Ursäkta dubbelpostning, men jag kan inte släppa det. Tycker du Bert Karlsson är sexig också? (Eller säg att du skojade. Snälla.)

 • Jessica, 12:37 pm April 13, 2010:

  Ursäkta dubbelpostning, men jag kan inte släppa det. Tycker du Bert Karlsson är sexig också? (Eller säg att du skojade. Snälla.)

 • Jazzhands, 9:10 pm April 13, 2010:

  Oj! Oj! Oj! Vilka starka känslor du har inför Simon Cowell! För det första vill jag verkligen tacka för ordet “sexualförbrytarhår”, det har jag inte hört och det är fantastiskt.

  Jessica, min vän! Förlorar vi varann om jag säger att jag inte var ironisk?

  Låt mig utveckla en liten aning. Jag kan tänka mig att Simon Cowell är väldigt jobbig att leva med. Jag tror inte att jag är öppen för ett förhållande men hey – överraska mig. Den överlägsna, dominanta, hyfsat humorbefriade (jag såg honom i Punk’d) torrheten sitter nog i även utanför kameran. Tyvärr.

  Men jag ser honom inte som bad boy, snarare som old school manlig enligt gamla tiders manual om att vara rak, ärlig, tala högst, ha armarna i kors över bröstet och bära djupt V-ringade t-shirts. Jag inser att ja, detta skulle man kunan säga om Bert Karlsson också, fast med undantaget att han helt verkar sakna empati och utseende.
  Något med blicken där också, en slags ta-vad-man-vill-ha-blick som en blyg viol som jag finner attraktiv. Hos Simon alltså.

  Jag kan inte annat än beklaga att han väcker så jobbiga och starka känslor hos dig. En gång i tiden tyckte jag att Matt Damon var trist och kunde inte för mitt liv se varför han skulle kallas sexig. Nu tycker jag att han är grymt sexig. Varför? Ingen aning. Absolut ingen aning.
  Ergo: Ibland finns ingen förklaring, man bara känner som man gör. Kanske har du, motvilligt eller inte, någon celebrity crush ingen förstår, inte ens du? DO TELL!

 • Jazzhands, 9:10 pm April 13, 2010:

  Oj! Oj! Oj! Vilka starka känslor du har inför Simon Cowell! För det första vill jag verkligen tacka för ordet “sexualförbrytarhår”, det har jag inte hört och det är fantastiskt.

  Jessica, min vän! Förlorar vi varann om jag säger att jag inte var ironisk?

  Låt mig utveckla en liten aning. Jag kan tänka mig att Simon Cowell är väldigt jobbig att leva med. Jag tror inte att jag är öppen för ett förhållande men hey – överraska mig. Den överlägsna, dominanta, hyfsat humorbefriade (jag såg honom i Punk’d) torrheten sitter nog i även utanför kameran. Tyvärr.

  Men jag ser honom inte som bad boy, snarare som old school manlig enligt gamla tiders manual om att vara rak, ärlig, tala högst, ha armarna i kors över bröstet och bära djupt V-ringade t-shirts. Jag inser att ja, detta skulle man kunan säga om Bert Karlsson också, fast med undantaget att han helt verkar sakna empati och utseende.
  Något med blicken där också, en slags ta-vad-man-vill-ha-blick som en blyg viol som jag finner attraktiv. Hos Simon alltså.

  Jag kan inte annat än beklaga att han väcker så jobbiga och starka känslor hos dig. En gång i tiden tyckte jag att Matt Damon var trist och kunde inte för mitt liv se varför han skulle kallas sexig. Nu tycker jag att han är grymt sexig. Varför? Ingen aning. Absolut ingen aning.
  Ergo: Ibland finns ingen förklaring, man bara känner som man gör. Kanske har du, motvilligt eller inte, någon celebrity crush ingen förstår, inte ens du? DO TELL!

 • Jessica, 1:51 pm April 14, 2010:

  Hahaha, nä _alla_ mina celebcrushes är helt normala världsalovis! Få se: Alan Rickman, Simon Singh, David Mitchell (komikern, inte den asjobbiga woo-författaren), Marcus Brigstock och Louis Theroux. Du ser – bara snubbar som ALLA tycker är sexiga ;-P

  Jag har inte blykoll på Cowells göranden och låtanden – visst, jag tycker att han ger ett drygt och humorbefriat intryck, men det som triggar är faktiskt hur han ser ut, så jag tar tillbaka allt jag sa om att inte vara ytlig och påstår motsatsen. Jag ÄR ytlig. Jag erkänner, jag har bara andra kriterier för vad som triggar min ytlighet.

  Den enda andra person vars blotta utseende triggar ryggmärgsavsky är Robban Broberg och jag finner dem dessutom ganska lika. Det är också samma grejer hos dem som ger mig the creeps: håret och tänderna.

  Det är tur att jag inte har nåt att säga till om om nånting nånstans – alla med ljusbrun uppfrilla och tandfasader skulle bli diskriminerade.

 • Jessica, 1:51 pm April 14, 2010:

  Hahaha, nä _alla_ mina celebcrushes är helt normala världsalovis! Få se: Alan Rickman, Simon Singh, David Mitchell (komikern, inte den asjobbiga woo-författaren), Marcus Brigstock och Louis Theroux. Du ser – bara snubbar som ALLA tycker är sexiga ;-P

  Jag har inte blykoll på Cowells göranden och låtanden – visst, jag tycker att han ger ett drygt och humorbefriat intryck, men det som triggar är faktiskt hur han ser ut, så jag tar tillbaka allt jag sa om att inte vara ytlig och påstår motsatsen. Jag ÄR ytlig. Jag erkänner, jag har bara andra kriterier för vad som triggar min ytlighet.

  Den enda andra person vars blotta utseende triggar ryggmärgsavsky är Robban Broberg och jag finner dem dessutom ganska lika. Det är också samma grejer hos dem som ger mig the creeps: håret och tänderna.

  Det är tur att jag inte har nåt att säga till om om nånting nånstans – alla med ljusbrun uppfrilla och tandfasader skulle bli diskriminerade.

 • Jazzhands, 5:57 pm April 14, 2010:

  Gud vad jobbigt att upptäcka att Simon Cowell och Robban Broberg har samma frisyr och tänder…men det är ju så sant.

 • Jazzhands, 5:57 pm April 14, 2010:

  Gud vad jobbigt att upptäcka att Simon Cowell och Robban Broberg har samma frisyr och tänder…men det är ju så sant.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen