Jazzhands

Coconut? That's nuts!

Brunch med vänner på Tavern. Fantastiskt ställe. Hade mer eller mindre bestämt mig för att ta en sallad eller i alla fall något som inte är 99% kolhydrater.

Men hur kunde jag inte beställa coconut pancakes med macademianötter och stekt ananas? Man hade kunnat misstänka att de konsulterat mig angående menyn (kokos är en av mina absoluta favoritsmaker).

Ah, det är sånt här jag kommer att sakna när jag åker hem. Billig, god mat.
Och alla som säger “hej” och “kul att se dig igen”. Kallprat med folket på Whole Foods, mannen utan ben och Edgar ute på parkeringsplatsen.

Och maten, då. Billig och god mat. Inte bara ute. Jag handlar en halvliter jordubbar om dagen, för 88 cent. Ananasen får man för en tia, och man kan köpa tio mangos för tio dollar på Ralph’s. Om jag bodde här skulle jag vara hälsan själv. Jämt.
Men det är klart – sen säljer ju Tavern hembakade pistagekakor, fantastisk morotskaka i fem lager och en galen citrontårta. Till exempel.
Och Coral Tree ligger ett stenkast härifrån. Svårt att låta bli deras brownies. Och så vidare, och så vidare.
Och jag behöver väl knappast nämna amerikanernas känsla för pizza? Och CalMex-maten? Nej. Knappast.
Så det blir liksom plus minus noll med hälsan. Å ena sidan frukt och grönt. Å andra sidan wicked cheesecake, liksom. Som livet självt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen