Jazzhands

Och så bara en rad…

…för att tala om att jag nu sett Stolthet och fördom för fjärde gången. Det är inte mitt fel att den går på tv hela tiden, och att jag har lätt att ta till lipen framför romantiska kostymfilmer. Jag är knappast ensam om att vilja vara vacker och bourgeoise i 1800-talets England och med glädje giftas bort, som en dyrbar klenod, till en rödhårig rikemansson. Det är, vad jag förstår, en väldigt vanlig fantasi, ungefär lika vanlig som att drömma om att alla tänder faller ut.

Etiketter None

 • Anna, 9:57 pm April 14, 2010:

  ..om än något mer behaglig!

 • Anna, 9:57 pm April 14, 2010:

  ..om än något mer behaglig!

 • Jazzhands, 1:17 am April 15, 2010:

  Ack ja!

 • Jazzhands, 1:17 am April 15, 2010:

  Ack ja!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen