Jazzhands

En dag på stan

Var på en gigantisk loppmarknad med Roni. Vi är banne mig inga amatörer när det kommer till sånt. Hon plockade upp mig halv åtta på morgonen, vi var i Pasadena en halvtimme senare. Folk höll på att packa upp sina grejor när vi kom dit.

Det var den största loppis jag sett, stor som en flyghangar. Mycket militärt, såg många gamla pickadoller, ett oar uppsättningar “Guns and Amo”. Också poppis med 60-/70-talsprydnadsgrejor i form av ugglor. Måste läsa på om det där, när ugglorna var the it thing inom inrending.

Korvstånd, grillade majskolvar och musik som låter som den musik som spelas i filmer där en flakbil med hönor åker in i ett hölass är med.

Både jag och Roni är väldigt effektiva och fokuserade. Hon är ute efter vintageplagg och skor i regel, och jag är i regel ute efter porslinsfigurer, Art Deco och exotiska huvuden.

Såg ett älghuvud så stort att det krävdes två män att bära det. Såg en benprotes till salu – i ganska skabbigt skick. Såg också en inramad bild på ett foster och en hel uppsättning karvade huvuden av amerikanska presidenter. Grymt.

Jag köpte en barnahand (från en skyltdocka i barnstorlek) och ett polynesiskt huvud. Prutade rejält. En lyckad dag.

Etiketter None

  • Prankmonkey, 6:26 pm April 15, 2010:

    Tveklöst ett av de mest störda intressen jag stött på. Och inlägg, för den delen.

  • Prankmonkey, 6:26 pm April 15, 2010:

    Tveklöst ett av de mest störda intressen jag stött på. Och inlägg, för den delen.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen