Jazzhands

Allvarligt…

Snuggies, alltså. Jag vet inte jag. Ännu en idé som kanske låter bra på pappret (en filt som är en mysdräkt! Inga glipor! Jämnt fördelad värme – och tv-mys!) men som i praktiken ter sig ganska misslyckad.

Man ser dem överallt, det senaste är leopardmönstrade Snuggies. Men det som skrämmer mig mest är ändå den nya Snuggien med inbyggt fack för bebis.

Etiketter None

 • Okinava, 11:04 am April 24, 2010:

  Badrock bak-och-fram? Instant Snuggie!

  Tänkte för övrigt på dig: http://tinypic.com/3ia30612

 • Okinava, 11:04 am April 24, 2010:

  Badrock bak-och-fram? Instant Snuggie!

  Tänkte för övrigt på dig: http://tinypic.com/3ia30612

 • Okinava, 11:05 am April 24, 2010:

  …menade förstås http://s5.tinypic.com/wbw12x.jpg i länken

 • Okinava, 11:05 am April 24, 2010:

  …menade förstås http://s5.tinypic.com/wbw12x.jpg i länken

 • Darling, 1:45 pm April 24, 2010:

  Jag var tvungen att kommentera bara för att ja tycker det är så spännande att du e skönhetsredaktör på Bon. Men varför finns det nästan inga texter som återspeglar ditt skönhetsintresse på din blogg?

 • Darling, 1:45 pm April 24, 2010:

  Jag var tvungen att kommentera bara för att ja tycker det är så spännande att du e skönhetsredaktör på Bon. Men varför finns det nästan inga texter som återspeglar ditt skönhetsintresse på din blogg?

 • Jazzhands, 7:31 pm April 24, 2010:

  Ja du, Darling, jag tror att jag gjort några försök men Jazzhands känns inte riktigt som rätt forum för smink- och skönhetsanalyser och rapporter.
  Jag hade en skönhetsblogg på Bons hemsida ett tag, men den var svår att hitta till, tydligen. Jag skulle behöva ett annat forum… för det finns såklart mycket att säga, det vittnar ju din fina sida om dessutom!

  Och PS. Jag är också helt inne på syra. Jag älskar syra. AHA,, BHA, salicylsyra…you name it!

 • Jazzhands, 7:31 pm April 24, 2010:

  Ja du, Darling, jag tror att jag gjort några försök men Jazzhands känns inte riktigt som rätt forum för smink- och skönhetsanalyser och rapporter.
  Jag hade en skönhetsblogg på Bons hemsida ett tag, men den var svår att hitta till, tydligen. Jag skulle behöva ett annat forum… för det finns såklart mycket att säga, det vittnar ju din fina sida om dessutom!

  Och PS. Jag är också helt inne på syra. Jag älskar syra. AHA,, BHA, salicylsyra…you name it!

 • Jessica, 9:35 pm April 24, 2010:

  Lustigt nog hade vi just en diskussion om dessa på jobbet. Fast här kallas de “Slankets”. Min kollega Gemma hävdade att om hon kom hem och fann sin kille iförd slanket på soffan så skulle hon bara vända och gå ut och aldrig komma tillbaka mer. Hon skulle inte ens ta sig tid att göra slut och samla ihop sina saker. Bara gå.

  Sen ägnade vi en stund åt att föreställa oss Gemmas kille i slanket och kom fram till att det var tur att de inte hade skinnsoffa för då skulle han bara halka av.

  Jag ser _en_ fördel med Slankets/Snuggies. Om man har en röd kan man vid behov hoppa fram bakom en soffa och skrika “Nobody expects the Spanish Inquisition!”

 • Jessica, 9:35 pm April 24, 2010:

  Lustigt nog hade vi just en diskussion om dessa på jobbet. Fast här kallas de “Slankets”. Min kollega Gemma hävdade att om hon kom hem och fann sin kille iförd slanket på soffan så skulle hon bara vända och gå ut och aldrig komma tillbaka mer. Hon skulle inte ens ta sig tid att göra slut och samla ihop sina saker. Bara gå.

  Sen ägnade vi en stund åt att föreställa oss Gemmas kille i slanket och kom fram till att det var tur att de inte hade skinnsoffa för då skulle han bara halka av.

  Jag ser _en_ fördel med Slankets/Snuggies. Om man har en röd kan man vid behov hoppa fram bakom en soffa och skrika “Nobody expects the Spanish Inquisition!”

 • Jazzhands, 11:42 pm April 24, 2010:

  Det skulle ju dröja innan man vågade lita på en man igen efter något sånt, det är ju ett som är säkert.
  Men “slanket”, alltså? Jag fattar inte vad det ska stå för? Snuggie och Blanket? Eller Snug och Blanket?

 • Jazzhands, 11:42 pm April 24, 2010:

  Det skulle ju dröja innan man vågade lita på en man igen efter något sånt, det är ju ett som är säkert.
  Men “slanket”, alltså? Jag fattar inte vad det ska stå för? Snuggie och Blanket? Eller Snug och Blanket?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen