Jazzhands

Saker man tröttnar på med åren

1. Morgontidning
2. Söka på “funny animals” på YouTube
3. Hamburgare
4. Jonas Gardell
5. Kulturvetare
6. Obekväma men snygga skor
7. Vrede
8. Populärmusik
9. Jeans
10. Politiska debattartiklar

Etiketter None

 • Bisonfredrik, 6:05 am April 26, 2010:

  Håller med om allt utom hamburgare. Never gets old.

 • Bisonfredrik, 6:05 am April 26, 2010:

  Håller med om allt utom hamburgare. Never gets old.

 • Jazzhands, 7:58 am April 26, 2010:

  Hamburgare är lätt det mest kontroversiella på listan. Skulle försvarat det, lätt, om det varit för tre månader sedan. Men fyra månader i LA har satt sina spår, man. Jag behöver en hamburgerpaus.

 • Jazzhands, 7:58 am April 26, 2010:

  Hamburgare är lätt det mest kontroversiella på listan. Skulle försvarat det, lätt, om det varit för tre månader sedan. Men fyra månader i LA har satt sina spår, man. Jag behöver en hamburgerpaus.

 • Flemming, 11:27 am April 26, 2010:

  Emotionella blottare (en delmängd är redan täckt av 4.). Angående 7. Vrede så är den intressant vad gäller män, blossar upp i tonåren minskar med åren, och blossar inte sällan upp igen mot övre medelåren: Dessa jävla invandrare/feminister som kommer hit och våldtar/som gnäller för minsta våldtäkt.

 • Flemming, 11:27 am April 26, 2010:

  Emotionella blottare (en delmängd är redan täckt av 4.). Angående 7. Vrede så är den intressant vad gäller män, blossar upp i tonåren minskar med åren, och blossar inte sällan upp igen mot övre medelåren: Dessa jävla invandrare/feminister som kommer hit och våldtar/som gnäller för minsta våldtäkt.

 • Jazzhands, 7:38 pm April 26, 2010:

  Helt sant. Vad gör de åren däremellan? Är det då de blir högljudda strebers på något företag? Mellanchefsposition, ingen anledning att hetsa upp sig etc?

 • Jazzhands, 7:38 pm April 26, 2010:

  Helt sant. Vad gör de åren däremellan? Är det då de blir högljudda strebers på något företag? Mellanchefsposition, ingen anledning att hetsa upp sig etc?

 • Linn, 9:57 am April 27, 2010:

  Nja, håller inte med om Gardell. Han duger bra genom åren tycker jag.

 • Linn, 9:57 am April 27, 2010:

  Nja, håller inte med om Gardell. Han duger bra genom åren tycker jag.

 • Flemming, 3:17 pm April 27, 2010:

  Nåt åt det hållet, mellanperioden är dock till stor del höljd i dunkel. För ett tag sen såg jag någon på en parkeringsplats som presenterade Powerpoints för sig själv. Det går rykten om att en man vid namn Jan Björklund åker runt och organiserar celler på Kjell & Company efter stängningsdags. Någon talade om en “Operation Ã…kgräsklippare”, men när man frågar om den säger de: “Den första regeln i Operation Ã…kgräsklippare är att inte tala om Operation Ã…kgräsklippare”. Jag hörde också att Kirchsteigers och Timells busstreck och drift med civilisationen är led i en övergripande plan kopplad till detta.

 • Flemming, 3:17 pm April 27, 2010:

  Nåt åt det hållet, mellanperioden är dock till stor del höljd i dunkel. För ett tag sen såg jag någon på en parkeringsplats som presenterade Powerpoints för sig själv. Det går rykten om att en man vid namn Jan Björklund åker runt och organiserar celler på Kjell & Company efter stängningsdags. Någon talade om en “Operation Ã…kgräsklippare”, men när man frågar om den säger de: “Den första regeln i Operation Ã…kgräsklippare är att inte tala om Operation Ã…kgräsklippare”. Jag hörde också att Kirchsteigers och Timells busstreck och drift med civilisationen är led i en övergripande plan kopplad till detta.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen