Jazzhands

Den rastlöse

När jag läser det här blir jag avundsjuk på mig själv.

Etiketter None

 • Anna, 11:48 pm May 9, 2010:

  It’s a wrap. WHAA! Nu vill jag åka till LA bums. Sjukt cool affär!

 • Anna, 11:48 pm May 9, 2010:

  It’s a wrap. WHAA! Nu vill jag åka till LA bums. Sjukt cool affär!

 • Jazzhands, 8:20 am May 10, 2010:

  Jag köpte ett par Marc Jacobs-skor där sist. Jag såg inte vad märkningen betydde så jag frågade i kassan, apropå, när jag betalade. “Knightrider” var svaret. Skorna hade varit med i Knightrider. Fantastiskt.

 • Jazzhands, 8:20 am May 10, 2010:

  Jag köpte ett par Marc Jacobs-skor där sist. Jag såg inte vad märkningen betydde så jag frågade i kassan, apropå, när jag betalade. “Knightrider” var svaret. Skorna hade varit med i Knightrider. Fantastiskt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen