Jazzhands

Man frågar sig, gång på gång

Något jag inte gillar är att jag ligger efter med mitt 24-tittande. Gillas icke. Men jag har haft mycket att göra, fast ändå kan jag inte säga vad jag gjort, direkt. Filat på saker, inte avslutat allt för mycket. Putsat fönster – det absolut främsta tecknet på att man har mycket att göra (då freakar man och börjar göra nåt “med händerna” istället).
Har våndats över deklarationen, har funderat på att slipa till ett mellanrum mellan tänderna (det är snyggt). Har haft “möten” och möten. Båda sorterna. De första brukar inkludera kaffe, inte de andra, mer seriösa.
Har rensat upp bland DVD-filmerna i hyllan. Det är till exempel inte rimligt att äga två ex av Jätten, eller ens ett ex av

Men är det värt att missa 24 för det?
Nej. Såklart inte.
Tänker jag och tröstäter.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen