Jazzhands

Nya tider, nya skratt

Tror mer och mer på humorkollektiv och företags-kick-offer som trolig framtid. Jag vill åka på billig charter, stänga in mig på ett rum med all-inclusive och fila på mitt material. Komma hem, köra några företagsgig och sedan skicka iväg en saftig faktura som täcker mitt deltidsboende i US of A. Det ä rdrömmen.

Lunchar med bäste KristAhl och försöker få honom att hoppa på tåget. “Det behövs ett nytt gäng nu”, säger jag. “Det behövs fler tjejer”.
Jag drömmer om en pigg publik med halvfulla tjänstemän som applåderar hjärtligt och skämt om “chef’n”, och om sköna tjejer från receptionen som garvar hysteriskt när jag kör en sån där Rheborg-grej om hur män och kvinnor är och hur de hela tiden misslyckas med att kommunicera med varandra.

Jag målar upp en dröm för KristAhl. Jag ger honom en vision.

Det är första steget. Det andra är ett aktiebolag, en agent, ett fullbokat schema och en assistent som antecknar varje gång jag säger något kul.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen