Jazzhands

Röd näsa och en korv

Näsan rinner, misstänker pollen. Det måste vara pollen. Men brukar inte vårens små näsretarfjun lägga sig ned och dö när det regnar? Eller flyr de in i lägenheter då, istället?
Min näsa är röd och svullen. Jag försöker sminka mig, men näsan står ut som en röd, lätt narig alkolistnäsa mitt i allt det varsamt pudrade. Gah! Och jag som ska skönhetsjobba idag och allt.

Beställer skönhets- och sminkböcker på nätet för en tusing. Äh, företaget får pröjsa, det är ju i utbildningssyfte. Idag ska jag plocka varor på NK Kosmetik för en fotografering. Små babysteps i rätt riktning (alltså den sminkade och väldoftande riktningen, den där jag får skriva mindre om puckade kändisar och mer om ansiktsserum). Det blir att se till att ha välmanikyrerade naglar idag med andra ord.

Men en tripp till NK betyder också wienerkorv med bröd för 15 spänn. Bästa bonusen och det jag ser mest fram emot idag, om jag ska vara ärlig. Åt en igår. Det kommer inte att hindra mig från att äta en till idag.

Sens moral: Man kan ta beauty editorn ur Hagsätra men aldrig Hagsätra ur beauty editorn.

Etiketter None

  • Göran, 5:13 pm May 25, 2010:

    Är det bara jag eller är pollenhelvetet här i Staterna inte alls lika påfrestande?..

  • Göran, 5:13 pm May 25, 2010:

    Är det bara jag eller är pollenhelvetet här i Staterna inte alls lika påfrestande?..

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen