Jazzhands

Fortfarande tom

Fortfarande tom. En riddare fattas mig, egentligen två. Snälla, trevliga människor skickar mig därför den glada nyheten att det blir en Thor II per sms. Ännu fler snälla, trevliga människor skickar mig länken till TTs filmredaktörsjobb som ligger ute och uppmuntrar mig att söka. Gör något med ditt liv!

Men jag är en modern cowboy, heltidsanställning är inget för mig. Jag tackar för omtanken, lyfter coyboyhatten och rider sedan sakta iväg i solnedgången.

Jag brukade se mig själv som livegen men numera ser jag mig själv som en  cowboy. The Lonesome Ranger. Jag och min häst/laptop. Tar korta projektgig då och då, sen rider vi vidare. Vi älskar friheten, oh som vi älskar friheten!

Och frihet har jag i exakt en vecka till sedan väntar sommarjobb som inte slutar förrän hösten är här.

…och då rider jag iväg till de förenade staterna, dit mitt hjärta längtar.

 

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen