Jazzhands

Jag jobbar med TEVE!

Okej, nu har jag bara varit en vecka på jobbet så jag kanske inte har hela bilder klar men än så länge är jobb inom tv ganska soft. Som researcher får jag halvligga på skrivbordet, framför datorn, om jag vill, medan jag scrollar Flashbacksidor och använder mina välutvecklade skills att snabbt kunna avgöra om det är en tråd som är värd att följa eller inte (MERIT!).

Jag har fått en egen mugg. Den är röd.

Jobb är inte så dumt ändå. När man vet att det är tidsbegränsat.

Etiketter None

 • Daniel, 2:56 pm July 17, 2011:

  Den röda muggen, är det en Swingline?

 • Jazzhands, 4:40 pm July 17, 2011:

  I wish! Vanlig, billig stapelmugg utan stämpel eller märkning. Det är väl för att jag är den som ligger längst ned i hierarkin.

  “…and I saw the squirrels and they were merry….”

 • Julia, 9:10 am July 19, 2011:

  Gillar att jag också tänkte fråga mer om muggen. Nördigt.

 • Jazzhands, 9:15 am July 19, 2011:

  Hade hoppats på en mugg med ACNE-tryck eller liknande. I brist på det en skämtmugg (snodde en mugg med emblem och tryck “Diplomerad gymnasieekonom” på, men insåg att det bara var jag såg tyckte det var “kul” med diplomerad gymnasieekonom).

  Men nej, jag får nöja mig med en vanlig röd mugg utan trygg och av “offentlig lokal”-typ.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen