Jazzhands

Teve = luffare

Att jobba med teve har gjort mig till mer av en vagabond. En luffare, om man så vill. Men mest vagabond. En som, så fort det är möjligt (= efter jobbtid) drar stora andetag av frihet och ansvarslöshetens sötma. Jag har inte duschat lika frekvent som jag brukar och igår åt jag stora slevar av kantarellsås. Jag vet inte hur det här ska sluta. När mitt vikariat går ut är jag antagligen redo att göra mig av med alla mina världsliga ägodelar och ge mig av ut på vägarna igen. Mina tänder är vid det laget gula och fallfärdiga, mitt hår är tovigt men jag kommer att känna att jag lever. Jag lever!

Hälsa gärna, när jag visslandes och barfota går förbi ert hus, på väg mot livet.

Etiketter None

  • Anna TS, 8:38 am July 22, 2011:

    ♥

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen