Jazzhands

En helg full av humor!

Gick på Big Bens ståupp igår. Det bästa man kan hoppas på när man går dit är att det ska vara genomuselt. Det tråkigaste är när det är mediokert, vilket det oftast är. Folk som skämtar (“skämtar”) om sina etniska ursprung, om hur de jobbar som förskollärare och tittar på barn och så vidare. Publiken är alltid väldigt trevlig, glad och förlåtande. Garv hela tiden. Men ibland något mindre garv, och då lägger de ofta till ett “Okej, det kanske var lite väl magstarkt för er…”.

En kille presenterades som “Här kommer en kille med väldigt udda humor” och en annan körde trubadurhumor, alltså tog fram en gitarr och sjöng “humoristiska visor”. Om man, som jag, undrat vad det blir av de där killarna som var med i HUMF på Universitetet och som såg uppträdandena i Gula Villan som en språngbräda i karriären, som bodde på Lappis och som varvade 20 p Praktisk filosofi med Statsvetenskap så stod svaret klart igår kväll.

Innan pausen sa MCn “Vi tar tjugo minuters paus så att ni kan köpa mer öl…när ni kommer tillbaka sen kommer det att bli helt cepeee!”

Etiketter None

  • Flemming, 7:04 pm July 25, 2011:

    Ståuppare borde satsa på att vara så kassa som möjligt. De är som bäst när de är pinsamt dåliga. Men de ska inte själva vara medvetna om sin uselhet. En humorparadox.

  • Jazzhands, 8:39 am July 26, 2011:

    Japp. Som med karaokesångare. De sämsta är bäst. De som är bra är asdåliga.

  • Surrealism med ryggstek och café de Paris | Jazzhands, 11:38 am January 23, 2013:

    […] Men jag tror å andra sidan att hon kom närmare en insikt igår kväll. Linnéa räds nämligen stå upp-kvällarna på Big Ben och har därför aldrig följt med mig dit. Men igår klarade hon alltså igår av att se två […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen