Jazzhands

Der analys

Mina två vanligaste drömmar är

a) om min far, där jag vaknar och för någon sekund tänker att han fortfarande lever.
b) att jag är tillbaka i gymnasiet, och alla andra klasskompisar gått ut för länge sen men jag bommar på prov på prov och får gå om igen.

Den första drömmen kräver ingen djupare analys, det är en ren och rak bearbetningsdröm som mitt undermedvetna kör. Men den andra, vanligt förekommande dröm, vad har vi för teorier om den? Hit me, jag kan ta sanningen.

Etiketter None

 • Svenska Larm, 2:25 pm July 26, 2011:

  Jo förstår du, den andra drömmen handlar om din rädsla om otillräcklighet och att du spelar alldeles för lite Diplomacy. Inga konstigheter. Det hade Jung kunnat berätta för dig också, om han levde och hade hälsan.

 • Linda, 12:16 pm July 27, 2011:

  Jag vill veta mer om valet av bild…!

 • Kristofer, 12:53 pm July 27, 2011:

  Dröm två är väl heller inte så svårtydd. Det är samma rädsla som präglar varenda människa i vår bransch: att bli omkörd/förbisprungen av sina kollegor medan man själv harvar vidare med samma saker som man alltid har gjort.

  /K

 • Jazzhands, 3:31 pm July 28, 2011:

  Jag anser att delfiner och keruber som simmar tillsammans under vatten är själva sinnesbilden för DRÖM!!!!

 • Nina, 7:55 pm July 28, 2011:

  Jag drömmer ofta gymnasiedrömmen. Men också varianten att min chef upptäcker stora luckor i min kompetens och det hela slutar med att jag får gå om högstadiet. Sitter där i en bänk, omgiven av 13 åringar, och känner mig dum. Läraren ställer en skiiiiitlätt fråga och jag funderar på hur jag ska bete mig – patetiskt att som 30 åring räcka upp handen för att briljera mot sjuor men om jag inte visar framfötterna kanske jag aldrig kommer därifrån.

 • Flemming Hummer, 4:16 pm July 29, 2011:

  Mina drömmar placerar mig i högstadiemiljö. Mina kompisar har koll på schemat och i vilka salar olika lektioner är, jag vet inget av det där, och på anslagstavlan finns inte så mycket att gå på. Jag får typ gissa mig fram för att hamna på rätt plats vid rätt tillfälle. Jag tillbringar större delen av min tid i skogen utanför skolan medans jag vet att mina kompisar är på lektion i skolan. Av någon anledning klarar jag mig iallafall.

  Jag tror att det handlar om närvaro, allmänt talat, att jag hellre sitter och lallar för mig själv än, som det heter, lever livet, som de andra.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen