Jazzhands

Det oskrivna bladet

Vissa tror att jag läser mycket. Andra tror att jag läser lite. Vad är sanningen, undrar ni. Hur ligger det till egentligen?

Kommer man hem till mig så ser man att min bokhylla är ytterst sparsamt fylld. Två hyllor med böcker bara. Ska man tolka detta som att jag aldrig läser en bok?

Nej, man ska tolka det som att jag inte ser något värde i att spara varenda bok jag läser. Man läser ju oftast inte om dem, liksom. Och jag tycker att överfyllda bokhyllor ekar koketteri av nåt slag. Jag sparar inte särskilt många DVDs heller, för den delen.

Har vi inte vandrat ned för den här stigen förut?

Nå. De senaste veckorna har jag läst Easter Parade av Richard Yates och Presidentens fru av Curtis Sittenfeld. Nu har jag ändrat titel på min roman som växer med en snigels hastighet. Den heter Junket Memories.

På engelska?
Ja, på engelska. Jag ska suga på ordet “Junketminnen” ett tag innan ja bestämmer mig.

Etiketter None

  • Linda, 12:52 pm July 27, 2011:

    Att “spara DVDs” var ju jätteroligt. Jag kom på mig själv med att fnittra åt en vän häromdagen som hade HYRT en film, ba: “Va? Hyrt?”… Men folk gör ju faktiskt det fortfarande. Liksom bygger på sin DVD-samling.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen