Jazzhands

Den kolhydratiga dagen

Dagen har fyllts av tomma kolhydrater och testosteronstinna män i medelåldern. Jag var på ett jippo för filmen Bilar 2 där det bjöds på revbensspjäll som grillades i stora oljefat, och tårta i form av bilarna från filmen. Festligheterna utspelade sig på go-carten i Hammarby Sjöstad. Racing! Kenny Bräck! Män i overaller med märken på! Ni fattar.

Jag vill inte verka otacksam men…
Note to tårttillverkare: skär ned på sockret! Det hade räckt med hälften. Du behöver inte ta mitt ord för det, det räckte med att kolla på barnen som åt av tårtan och direkt förvandlades till Cornholio.
Note to festfixare: Hade inte varm korv med bröd och en Pucko varit mer troget racerbilstemat än revbensspjäll grillade på oljefat? Jag vet inte, bara en tanke.

Nu till det viktiga: medelålders män som tränger sig före i go-cartskön. Medelålders män som måste, måste, måste vinna i go-cart. Medelåldersmän i pikétröja som paxar två go-cartbilar på samma gång och skriker “den är min!” när man närmar sig. Medelålders män som skryter (till sina fruar och till andra medelålders män i piké) om att de blev “varvsetta”, trots att hälften av “de tävlande” är under tolv år.

Ni måste tyvärr dö.

Etiketter None

 • Flemming, 2:49 pm August 1, 2011:

  Hahaha, I love it. Det är typ de männen som styr världen också. Och visst, de borde dö.

 • Jazzhands, 3:09 pm August 1, 2011:

  Puttar undan kids, snor deras hjälmar. Jag stod och väntade på en bil när en snubbe kör in och kastar sin hjälm till sin polare trots att ha ser att jag står före i kön.

  Your day will come, medelålders man i piké. Your day will come.

 • Lotta, 7:18 am April 10, 2013:

  Åhh Caroline, vilken kanonbra observation! Gubbs i piké är värsta typen av gubbar. Delade ditt inlägg och skrattade gott när jag läste om dessa gubbar som inte skäms ett dugg för sitt ouppfostrade beteende.
  Bra noterat och stå på er tjejer! Gubbarna skall motarbetas på alla nivåer!
  Kram Lotta

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen