Jazzhands

Söndagsbudskapet

Gud. Sömnbaksmälla. Eller har jag druckit för lite? Eller får man ont i huvudet om man tränar för första gången på två veckor, och tänker “den där gubben ska minsann inte sitta där och se översittaraktig ut, jag ska ta mer än honom i bänkpress”? Eller är det straffet för att jag ätit hamburgare två kvällar i rad?

Vad det än är så botas det endast med ett nytt avsnitt av Glee och en kopp chai med skummad mjölk.

I morgon: Ensam mamma söker. Jag talar till dig, random Jazzhandsläsare.

 

Etiketter None

 • Flemming, 6:46 pm October 2, 2011:

  Jag känner mig random träffad. Pepp! PEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPP!!!

 • Flemming, 6:53 pm October 2, 2011:

  Nu kom jag på vem tjejen som kör handpåläggning på ensamma pappan (till hans illa dolda förtjusning), liknar förresten. Amanda i första säsongen av A Shot at Love med Tila Tequila, förstås:
  http://www.imdb.com/name/nm2994269/

 • Flemming, 6:55 pm October 2, 2011:

  Mörkhåriga mamman är Linda Rosing, med mörkt hår.

 • Flemming, 6:58 pm October 2, 2011:

  Blonda mamman får man titta utanför reality-världen efter. Hon är nämligen – – – Linda Nordeman:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1606&artikel=3262703

 • Jazzhands, 6:59 pm October 2, 2011:

  Jag vill att kickersmorsan (min favorit) ska umgås mer med den där killen hon tycker är “manlig” och “trygg”. Han ser något äldre ut, kör kostym och mäklarlook.

 • Jazzhands, 7:02 pm October 2, 2011:

  Och så kan väl Martin leva ut sin piercing/tats-fetish till fullo någon gång, inte bara låtsas vara öppen och mysig. Dude, du är en t&a-kille. Du har en djävul tatuerad på axeln. Du lurar inte mig.

 • Flemming, 7:16 pm October 2, 2011:

  Ja han som hon åt middag med? Han: “Vin ska smaka i gommen.” Hon: “Han KAN saker.”

 • Jazzhands, 7:17 pm October 2, 2011:

  Flemming, jag vill trycka din hand. Ja han, exakt han.

 • Flemming, 7:19 pm October 2, 2011:

  Hela Richards sång till My:
  http://www.tv3.se/ensam-mamma-soker/exklusivt-se-hela-richards-sang-till-my

 • Jazzhands, 7:27 pm October 2, 2011:

  Mitt hjärta ömmar så för den tösen. Så rar! Hennes ansikte är som en öppen bok!

  Så får hon såna här sköna friare på TV3s hemsida (under Det här är My):

  Tjena, jag är en man på 20år som gillar att skjuta på djur (typ jaga, fast tar ej reda på djuret när det dött, tycker det är äckligt). Fiska(samma här som med fyrbenta djur) och baka. Du kan luta dig mot mig hur mkt du vill, jag står stadigt! väger nämligen lite över 82.5kg! Endast muskler då jag tränar spinning en gång i veckan! Har haft 2 katter, så kan tänka mig att barn inte är några problem! Har även hört att jag ska vara en riktig mästare i …… Ja du vet var;)
  Ps! Du är snygg som fan! ( . Y . ) Mums!

 • Jazzhands, 7:29 pm October 2, 2011:

  Under Det här är Hannah:

  Drömkillen: Jag föredrar killar med hår på huvudet. Han ska vara rolig, ha mycket humor och bjuda på sig själv. Vill ha en pratglad kille. Ödmjukhet och empati är väldigt viktigt. Han ska ha kontakt med sina känslor. Sen är det viktigt att han har mål i livet och att han vill landa i ett familjeliv. Är lite svag för muskler och killar i snickarbyxor, men det spelar faktiskt ingen roll. Glad och charmig slår allt.

 • Flemming, 7:50 pm October 2, 2011:

  Aw my gawdness. Om inte den där spinning-snubben är ett skämt skulle jag vilja subscribe to his newsletter. Han har nog mycket gott att delge världen. Otroligt.

  Snickarbyxor! Det har hon nämnt nån gång i programmet också. Hon har sina priorities straight.

 • Flemming, 8:18 pm October 2, 2011:

  På sitt sätt är ju gitarr-snubben profetisk. My har en massa vargar efter sig. Frågan är vem som kan vara hennes fyr. Så att hon kan hitta hem.

 • Flemming, 8:09 pm October 3, 2011:

  Både gitarr-snubben och grottmannen borta… jag hade hoppats på gitarr-snubben som en Broder Tuck som ständigt kommenterade det som hände med en snärtig sång, men men. Tur att kundmötes-mannen finns kvar och kan läsa sagor och vara trygg och manlig.

 • Flemming, 8:11 pm October 3, 2011:

  Och far be it from me att vara cynisk. Men Mr T-frillan vars kompis var med i en bilolycka så han måste tatuera sig var tvungen att sticka pga “familjeangelägnheter”… ah jag vet inte jag fick konstiga vibbar…

 • Karin, 11:19 pm October 3, 2011:

  Fick ett litet lyckopirr i hjärtat när jag såg din beskrivning av ordet “jazzhands”. Jag älskar jazzhands. Älskar din beskrivning. Ã…h.

 • PF, 12:01 am October 4, 2011:

  Jag såg ensam mamma för första gången på länge igår. Tack vare ditt tips. Måste säga att det var en helt underbar upplevelse. Jag är definitivt sugen på mer.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen