Jazzhands

Twice’s a charm

Vaffan! Punka på bilen för ANDRA gången! Den första fick vi redan dagen efter vi plockade upp våran sköna Dodge. Vi var strandade på en konstig outdoor mall, en mekaniker fick komma dit och byta till reservdäcket. Vi fick vänta tre timmar på en bänk.

Sen fick vi ändå åka till flygplatsen och byta.

Nu hände det igen! Och i regnet dessutom! These cowgirls get the blues. Fick byta bil igen, blev uppgraderade till en riktig r’n’b-bil med säten stora som rymdfarkoster.

Där halvligger jag och gör bisarrt pinsamma försök till att vara Linnéa behjälplig med kartläsning (“Men är vi på väg norr eller söderut?”, “Åkte vi inte här igår?”).

I morgon lämnar vi staden. Vårt besök här fick sig ändå ett värdigt slut. Pannkaka med kolasås, rom, banan och grädde till brunch och sen ett besök på countrymuseum där jag fick beskåda Dolly Partons klänning och Elvis cadillac i guld, med guldskivor fastmonterade i taket. Fab.

I morgon kör vi alltså i riktning mot Austin. Vi kommer att stanna till på ett B&B på någon gammal plantation, som bara har fyra rum och där värdinnan klär sig som i Nord & Syd. Längtar! Vår plan var ursprungligen att stanna till på ett ställe nära Jackson där det finns en gigantisk hangar där landets “unclaimed baggage” säljs. Alltså allting som folk glömt på allmänna platser.

Men vi kanske inte hinner. Linnéas nya förslag är att vi ska ta den andra vägen istället, den som går via “the world’s largest cast iron statue” som – wait for it – också råkar stå bredvid “the world’s largest chair”. Vem är jag att säga nej?

Etiketter None

 • Flemming, 1:30 pm October 20, 2011:

  Jag är ledsen, men jag klarar inte riktigt att inte uppmärksamma denna artikel:
  http://www.expressen.se/noje/1.2594520/hannah-jakobsson-utnyttjas-av-kvinna-for-sexkontakter
  “Hon poängterar att hon aldrig skulle ha telefonsex och att det inte finns några nakenbilder på henne.
  – Så dum är jag inte att jag skulle låta någon ta sådana på mig. Och alla som känner mig vet att jag inte är någon som skulle ha telefonsex, som jag förstod det hade de legat och rört sig själva medan de pratade med varandra, säger hon.”

 • Emily, 4:22 pm October 20, 2011:

  Du lever min dröm just nu.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen