Jazzhands

Hälsningar från södern

Är proppmätt. Portionerna här i södern är ju rent av löjliga. Nu är varken jag eller Linnéa de som petar i maten och ändå klarar vi inte ens hälften. Rullade just in på vårt överdekorerade rum på andra våningen i ett stort mansion med fet porch runt hela verandan på både under- och övervåning. Frukosten serveras 9.00 och bara då, och alla gäster äter tillsammans kring ett långbord i en sal som ser ut precis som man tänker sig att en matsal från en Nord&Syd-kuliss ser ut. Överpyntat, högt i tak, virkad duk, stor centerpiece på bordet. Givetvis är housekeepern klädd i förkläde.

Tog en promenad längs tågrälsen (!) och hörde gnägg från häst, syrsor och tv-skal. Gick förbi hus efter hus med skeva dörrar, avflagnad färg och diverse bråte på gården (en madrass, en kyl, en sparkcykel, en kontrabas). På verandan till ett av de nedgångna husen satt inte mindre än sju katter och stirrade.

 

Etiketter None

  • Ellen, 2:15 pm October 21, 2011:

    Guuu´vad jag älskar din blogg! Blandningen av högt och lågt, allt är fabulous och inspirerande. Nu vill jag inget hellre än att åka till Nashville.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen