Jazzhands

Tropisk fisk och jultomten


Träffade en professionell tomte idag, han är med i organisationen Real Bearded Santa Association. De har riktigt skägg allihopa, inget lösskäggstjafs. De håller kontakt med varandra över hela USA, tipsar om gig etc. Tomten jag träffade berättade att han börjar odla sitt vita skägg i juli, då hinner det bli rätt tjockt och fint till jul. Sen åker det av i januari.

När han inte jobbade som professionell tomte så jobbade han med att göra mat till tropiska fiskar.

Vi har nått Texas, för övrigt. Vi är i staden Jefferson, en pittoresk liten westernstad man inte trodde fanns på den här sidan av Dr. Quinn. Antikaffärer, glassbarer och små matbutiker som stoltserar med hemgjord chokladkola. Man trycker också ganska mycket på sitt Civil War-förflutna, vilket jag uppskattar. Vår värdinna, förresten, på B&B vi bodde i, igår, i Mississippi visade oss runt och pekade på “the entertainment library” där hon hade filmer och böcker och sa att det fanns massor med filmer där om Civil War om vi vill kolla på nåt spännande innan vi somnar.

Etiketter None

  • Flemming, 10:31 am October 22, 2011:

    Red-bearded santas, cast-iron butts och country&western douches. Detta borde göras en guide-bok på.

  • Flemming, 10:32 am October 22, 2011:

    Real-bearded tom. Men jag skulle vilja se red-bearded Santas, för mångfaldens skull.

  • Joel, 12:58 pm October 22, 2011:

    Ditt bloggande sista tiden har fått mig att på allvar börja jobba på min planerade USA-resa nästa sommar!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen