Jazzhands

Peppen!

Har bestämt oss för att stanna en extra dag i Austin och bara hänga, och åka till vårt sista stopp Dallas på onsdag. Det var egentligen ursprungsplanen men den har ändrats ett par gånger under resans gång. Sånt som händer på roadtrip.

För Austin är totalt hängvänligt, den kanske hängvänligaste staden med caféer och restauranger (och barer och klubbar) i varenda hörn, utan överdrift. Det är billigt, folk är vänliga och portionerna är stora. Dessutom gillar jag söderuttalet av ord som börjar på “wh”. Som “what”. Uttalas på Owen Wilson-vis som “hwhat”.

Nu närmar sig klockan tio på kvällen och vädret är som allra skönast. Jag har jeans och linne och det är precis lagom. Dagarna skälver av värme, natterna hämtar andan.

Vi ska på en lokal biograf där man visar sing-alongs och andra specialare flera gånger i veckan, om inte varje dag. Ikväll är det “quote-along”-visning av The Big Lebowski. Pepp!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen