Jazzhands

Tillbaka bakom ratten


Dags att ge sig ut på vägarna igen. Vi lämnar Austin – vår favoritstad hittills – och åker norrut, mot Dallas. Min gissning är att Austin är Södermalm och Dallas Östermalm. Ser mer oljebaron framför mig, snarare än andra generationens hippiecowboys turned hipstercowboys.

Inga värderingar i det, i vanlig ordning.

Vi hittade en “food truck” som säljer gourmetmunkar. (Jag säger ju att munkar är den nya cupcaken!). En hel munkmeny, bygg din egen munk och så vidare. Vi enades om små munkbollar fyllda med vanilj och sedan rullade i kokos. Ja, ni kan ju själva tänka er hur de smakar. Precis så gott, ja. Och i vanlig ordning fick vi en portion som inte bara räckte för oss att dela på, utan också blev över. Nu står här en gourmetmunksgoodiebag och väntar på oss, full med små, gottiga munkar.

Vi körde också ett turistrace och besökte Capitol. Texas styrs därifrån och är landets största state capitol building. Pampigt värre. Allt skrek “Vi förlorade imbördeskriget men vi är ändå stolta” med en pinch of “trist det där med slavarna”.

 

Etiketter None

  • manny-ken, 8:16 am October 26, 2011:

    Men när kommer ni heeeeeem!? Miss u. Puss!

  • gycklaren, 1:08 pm October 26, 2011:

    Jag har hört att Dallas ska vara en riktig liten byhåla..

  • Jazzhands, 3:58 pm October 26, 2011:

    Hoppas!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen