Jazzhands

Last call

Sista natten i Texas. Vemod. Tex-mex (enligt mina önskemål) med hela Angies familj, inklusive hennes mamma och pappa som jag alltså träffat när jag var liten. Vi kramades och pussades i vanlig ordning och Donna gav mig och Linnéa varsin present.

Innan dess besökte vi Book Depository där JFK blev skjuten ifrån, enligt general belief. En lite läskig upplevelse, att stå i samma fönster som Lee Harvey Oswald/lone gunman/okänd mördare och kolla ned mot gatan där själva mordplatsen, alltså precis där det hände, är utmärkt med ett x. Mitt i asfalten.

Angie säger att ingen i familjen Kennedy någonsin besökt Dallas, eller ens Texas, efter det. Synd på en så fin stat och så underbara människor.

God bless.

Nu åker vi hem.

PS. Här är en fin bild på en farbror som ångar en cowboyhatt. Man gör så, när man köper en kvalitetshatt. Sen formar man den efter köparens huvud så den passar perfekt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen