Jazzhands

Döden i vitögat

Min rädsla för byxor med resår tar sig mer och mer desperata uttryck. Köper asdyra skor. Alltså verkligen asdyra. Men vad ska jag göra, gå barfota eller?
De ger mig skavsår. Så nu rultar jag omkring på Södermalm i nån slags haltande stil som får mig att se ut som en cripple. Försöker uppbåda en slags hård attityd så att folk ska tro att jag gjort mig illa i en hård basketmatch eller nåt liknande.

“De kanske tror att du är gravid istället”, föreslår A.
“För att jag haltar?”
“För att du rultar”.

Fuck that. Jag rultar inte. Jag haltar, som bara en tuff motorcykelbrud/rodeobrud/basketspelare kan halta. Aldrig att jag skulle avslöja att jag köpt asdyra (alltså verkligen asdyra) Marc Jacobs-skor som skaver. Aldrig. Hellre gravidrykten i så fall.

I vilket fall som helst: fail.

Etiketter None

 • håkanc, 11:13 pm November 7, 2011:

  Vad gör MJ för svindyra pjucks med lågklack? Låter fishy det här!

 • Jazzhands, 10:46 am November 8, 2011:

  Vinterboots, Håkan. Vinterboots.

 • Peter, 3:27 pm November 8, 2011:

  Kanske skomak’earn i Hagsatra kan forma dom lite mer passande? Han med skinn-forklade.

  btw., jag behover nog ge de dar Prada loaferserna jag kopte i varas en liten behandling till. De cripplade till mig redan efter 5-10 minuters gang.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen