Jazzhands

Mina två cents…

…om live-tweets går att läsa här, i dagens Metro.

Etiketter None

  • Flemming, 4:46 pm November 11, 2011:

    Haru sett senaste avsnittet av pojkvänsakademien? Han den snubben som både ser ut som David Batra och påminde om en David Batra-karaktär (mimiken och sättet att prata!) och åkte ut är ju en stjärna. Konstant sammanbiten. Hårt sammanbiten när de pratar sex. Romantiskt sammanbiten middag med flickvännen som inte vill ligga (mimiken och sättet att prata! som sagt). Sammanbiten beslutsamhet när han åkte ut. Jag vill se mer av den snubben!

  • Jazzhands, 10:16 pm November 11, 2011:

    “Jag är visst romantisk. En gång köpte jag en tårta till Jennie…med hennes ansikte på…”

  • Flemming, 11:12 am November 12, 2011:

    Den snubben är fan också grym. Hans hjärna är liksom i flytande form.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen