Jazzhands

Steve Jobs?

Alltså existerar “brandvarnar-appen” eller drömde jag just fram min framtid som appmiljardär? #nyvaken

Etiketter None

 • Flemming, 9:14 am November 21, 2011:

  Jag har också tänkt på den… men jag undrar om tellfån verkligen kan urskilja gas från luft osv. Tror att det kan vara där det krisar. Men säg till om du drömmer om nån annan… jag är redo att utveckla.

 • M, 2:18 pm November 21, 2011:

  Jag kommer att tänka på det där aprilskämtet som Webbhallen (tror jag det var) körde, där de påstod att det fanns en app som gjorde att man kunde lägga sin iPad på golvet och använda den som våg.

 • Jazzhands, 3:58 pm November 21, 2011:

  Jag DRÖMDE alltså om denna app. FATTAR ni hur uttråkat mitt undermedvetna är? Uppenbarligen och tydligen behöver jag blogga under sömnpillerpåverkan mer.

 • Flemming, 9:28 pm November 21, 2011:

  Alltså son of a… här har jag sett fram emot nya avsnittet av Ensam Mamma hela dan (vilket möjligen säger något om hur tråkigt mitt liv är). Går till TV3:s hemsida och klickar på ett klipp som jag tror är detta – men det är en resume där de avslöjar vem mammorna valt. Smärtan! Förnedringen! Besvikelsen! Praktskandal! Ett rent fiasko av TV3! Europadomstolen nästa. (Tur att My valde rätt dock.)

 • Jazzhands, 9:39 pm November 21, 2011:

  Det var inte dig jag såg i tre sekunder i Vetenskapens värld, i nån slags preview of nästa avsnitt som handlar om en skum fågel i Lund?

 • Flemming, 10:54 pm November 21, 2011:

  Nah, men jag anar att det måste varit en ganska handsome dude som gav ett intelligent och sympatiskt intryck.

 • Jazzhands, 9:34 am November 22, 2011:

  Veteskapens värld nästa måndag – where it’s at!

 • Flemming, 12:24 pm November 22, 2011:

  Jag ska kolla in min doppelganger.

 • Jazzhands, 12:29 pm November 22, 2011:

  Alltid kul med “Dude, vet du att du är lik…” och sen “Nej, jag vet inte vem det är, måste kolla upp” och sen ödets/sanningens minut när man antingen blir glad eller förolämpad. Meddela mig vilket av dem du blir!

 • Flemming, 12:47 pm November 22, 2011:

  Haha Will do! Lite av en Cliff Swallow-hanger det här…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cliff_Swallow

 • Jazzhands, 12:49 pm November 22, 2011:

  Det ÄR du i klippet, eller hur? Closet ornitolog.

 • Jazzhands, 12:54 pm November 22, 2011:

  Hur spänd är du nu, på skala ett till tio, på nästa veckas Vetenskapens värld?

 • Flemming, 12:57 pm November 22, 2011:

  Jag kan säga med stor säkerhet att jag aldrig har sett fram emot och aldrig kommer att se fram emot Vetenskapens Värld så mycket som till nästa veckas Vetenskapens Värld.

 • Flemming, 7:30 pm November 23, 2011:

  Nämen förinihelvete den snubben! I’m not quite that old, yet. Smärtan! Förnedringen! Överraskning! Choklad! Leksak! (Och som pricket över I hade dom lagt på nån Herb Alpert-musik på det hela bara för att driva med mig och min doppelganger som alltså inte är så doppelganger hoppas jag iallafall ytterligare.)

 • Jazzhands, 8:30 pm November 23, 2011:

  Dude, hur kom du över detta? Kollar på Vetenskapens världs hemsida, hittar inte denna trailer.

 • Flemming, 10:10 pm November 23, 2011:

  Från ung 57:45 här:
  http://svtplay.se/t/102814/vetenskapens_varld
  Jag kan spåra vissa likheter i ansiktsdrag om jag ska vara ärlig. Herb Alpert-derivatet är visst deras signatur. Nu ska jag gå och inte dö riktigt ännu.

 • Jazzhands, 12:17 pm November 24, 2011:

  Okej, jag ser nu att han är LITE av en oldie.

 • Flemming, 1:55 pm November 25, 2011:

  Uppdatering. Kinadamen på japansk-thai-restaurangen där jag äter jobblunch ibland frågade mig idag om jag är från Polen. Nej varför tror du det? Ja du pratar ju perfekt svenska (Tack! Min anm.) men du ser ut som en polack, säger Kinadamen – och sveper med sina händer över kinderna, för att mera konkret visa på vilka anletsdrag som gör mig till polack, antar jag.

  För att alltså summera den information jag har fått om mitt utseende den senaste veckan: Jag ser ut som en fågelskådare från en östtatsdiktatur, 10 år äldre än vad jag är, och med kinder som en ekorre.

 • Jazzhands, 2:01 pm November 25, 2011:

  Eftersom jag själv är halvpolack så har jag inte bara insyn/specialkunskaper om detta utan också visst företräde. Det är allmänt känt att polacker har runda kinder men mer än så skulle jag säga att de har antingen ganska framträdande/utstående/superrunda glosögon eller – tvärtom – små, lite insjunkna finska ögon.

 • Flemming, 2:28 pm November 25, 2011:

  Utmärkt, jag skall addera glosögon till beskrivningen av mig själv. Jag är polack och jag är stolt!

 • Flemming, 2:36 pm November 25, 2011:

  Vet du hur man känner igen någon från Polen?
  Pålacken?
  Nej, på kinderna och ögonen.

 • Jazzhands, 4:15 pm November 25, 2011:

  Har lätt en kritig men samtidigt lite glansig hy också. Som jag själv.

 • Flemming, 5:15 pm November 26, 2011:

  Venus de Milo – polska, utan tvekan.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen