Jazzhands

Dodgeball

dodgeball-017
Idag har jag lärt mig att isbjörnar är vänsterhänta och bältdjur kan drabbas av lepra. Ändå hyfsat hög kunskapsnivå för att vara en söndag. Börjar komma in i den där underbara LA-lunken där ingenting är konstigt. Överraskades inte längre av antalet män med små hundar i barnvagnar. Såg en chihuahua med hjul istället för framben. Har sett en sån förut. Hälsade på en alpacka, ett lamadjur och en liten känguru. Sen intervjuade jag en organisk blåbärsodlare som insisterade på att hålla i en Bibel.
Och igår besökte jag studion hos duden som gjort “musiken till alla Ben Stillers filmer”. Så om någon där ute vill prata om arren i Dodgeball och Blaze of Glory, som han också gjort, så hör av er.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen