Jazzhands

Down in the valley of Vällingby

IMG_8425
Lördagens högläsning på Vällingby bibliotek. En fridfull aktivitet, ett eget litet rum med en pinnfåtölj till mig och vanliga, fyrkantiga trästolar till de andra. Jag läste några av mina favoritstycken, började med dialogen om vad man ska välja till middag och som är ett enda tjafs. Sen första kapitlet, om dansen i gympasalen. Den gillar jag för att visa att boken inte bara är trashig och destruktiv. Plus att min mamma var där och hon gillar kapitlet och vet vilka alla gamla klasskompisar som nämns är. Och sen slutligen lite från mitt absoluta favoritkapitel Hockeykillen. Crowdpleaser!

IMG_8426
Och kolla här. Så rart! En Caroline Hainer-hylla med min bok till höger, och sedan lite utvalda Hainer-titlar som böcker om film och parfym. Och – och detta gillar jag ju såklart särskilt mycket – en bok som heter Livets njutningar!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen