Jazzhands

Den grå collegetröjan

IMG_1291Jeansskjortor, mörkblå, stickade tröjor och grå collegetröjor. Jag äger hur många som helst. Eller i alla fall mer än vad en genomsnittlig människa förbrukar i ett liv.
Bara den här veckan har jag köpt två stycken grå collegetröjor (olika modell! olika grå nyans!) men inget av köpen har varit mitt fel utan andras. Enligt mig. Eftersom de både berodde på sms av typen “Blir en kvart för sen, sorry!” och eftersom jag är notoriskt tidig till allting så fick jag slå ihjäl femton minuter på stan och då blir det ju att jag går in i & Other stories eller Filippa K eller något annat ställe där jag kan få mig en fix. Dvs en grå collegetröja.
Deras fel, inte mitt. Säger jag när den fullproppade garderoben blänger på mig och undrar vad jag håller på med.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen