Jazzhands

Intervjun

Blir intervjuad. Intervjun handlar om bloggar och jag får frågan om vart gränsen går. Ja, för mig personligen, om hur mycket man kan lämna ut sig på sin blogg. Hur personlig får man vara egentligen?
Helt enkelt.
Är frågan.

Och jag vet svaret.
Åtminstone vet jag mitt svar. Jag tvingades att formulera ett sådant, för mig själv, för att kunna skriva min bok och här är det:

Jag tycker att gränsen drar vid att utelämna någon annan, och låta läsaren få reda på någonting om denne som de inte visste ändå.
Alltså, jag brukar ju dra in A i mina inlägg och även om han förblir lagom anonym så vet ju folk i min närhet vem han är eftersom han är min bästa vän. Men de ska aldrig få läsa någonting om honom på min blogg som inte är allmänt känt för dem eller oss som känner honom.

Så resonerar jag.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen