Jazzhands

…och sedan tystnad

Doctor-Mickey-disney-7978374-370-370
Och sedan operation. I munnen. Täckt av en helkroppsstor pappersduk med endast ett hål för näsa och mun fick jag ligga på britsen och uppleva märkliga sensationer i min mun.
Jag gick hem, stannade till och med på apoteket och i mataffär på vägen hem. Bedövad och bara aningen slö.
Sedan dröjde det inte länge förrän bedövningen släppte och en slags dvala sköljde över mig. Låg i sängen absolut hela dagen. Sov, slumrade, sov. Gick upp endast för att ta fler piller. Inte förrän vid åtta, nio drack jag lite juice vilket var en dum idé eftersom det sved i hela munnen.
Somnade igen.
Idag är dagen efter. Munnen är stilla, huvudet är lite suddigt.
Kanske tar jag en dusch.
Om jag orkar.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen