Jazzhands

Svettig kamp

Tänker lägga en isbit mitt på huvudet nu och låta den smälta medan jag går längs gatan. I kampen mot värmen.
Alla doormen i byggnaden vet vad jag heter nu. Mitt brandlarm satte igång och tjuta utan anledning och i samma veva bröt jag av duschen i två delar så vattnet sprutade. Ringde doorman och frågade vad jag skulle göra. Fick sticka ut och handla nya batterier till brandlarmet och sedan sova med öronproppar eftersom batteritricket inte funkade. De skickade upp en vaktmästare men han fattade inte mer än jag.
Åkte till Miami och handlade en duschslang. Jävla skit. Hatar att lägga ut pengar på onödiga saker som till exempel en duschslang. Jaja, tänkte jag i min nyfunna zen-tillvaro, jag hade ju ändå tänkt åka över bron och utforska Miami någon dag. Passade på att ta mig till Coconut Grove också när jag ändå var på gång. Sen hem.
Monterade hela duschgrejen själv och fick en annan vaktmästare att kolla brandlarmet. Han fattade felet (det finns tydligen två brandlarm i lägenheten) och jag känner mig som ett geni. Problemlösaren.
Nu ska jag bara fixa problemet med hettan också så är allting bra.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen