Jazzhands

Mellan dag och natt

Egentligen är det supertråkigt att höra på andras drömmar. Så det är med viss tvekan som jag skriver om vad jag drömde i natt. Men jag ska fatta mig kort: jag drömde att en kärlek, han jag trodde allt om, kom tillbaka efter sommarlovet och helt uppenbart blivit ihop med en tjej i klassen. Åldern är lite oklar här, vi var väl vuxna men vi gick ändå i skolan. Och han och jag hade brutit under sommarlovet, tydligen, men mina känslor hade inte helt svalnat. Så kom han in i klassrummet och hade antydan till orange läppstift på läpparna, precis samma nyans som läpparna tjejen i hans sällskap hade.
Känslan där, när det går upp för en att det helt är över, att han gått vidare. Att alla nu kan se det, inklusive jag själv. Att jag känt mig dum som sparat en liten bit hopp, att jag ändå inte kunnat kassera precis alla förhoppningar. Insikten om att han träffat henne under samma tid då jag gått runt med hopp. Jag vaknade med den känslan.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen