Jazzhands

Vi tar det igen

cheers
Jo jag vet att det är ett fasligt tjat. Är hon inte klar med den där boken ännu? Och det borde jag naturligtvis vara. Min deadline är om ett par dagar. Jag tror jag kommer att möta den men man vill ju att det ska bli bra också. Just nu producerar jag mest och får försöka ta mig lyxen att redigera senare.
Chattar lite med Linnéa och försöker få henne att läsa några stycken men hon är sex timmar framåt i tiden och redo att lägga sig.
“Jag håller på att göra Mats odräglig nu”, skriver jag. Och detta är sant. Han är alltså en romanfigur, och min personliga favorit. Trots att han är stundtals olidlig. Eller om det är på grund av?
“Fast jag gillar dem ju alla tre: Mats, Jim och Vera”, skriver jag sen. “Brister och allt”. Och så drämmer jag till med “Fast mest av allt förstår jag dem. Och ja, det låter ju sjukt pretentiöst men vaffan, jag är författare nu”.
Sedan tar jag fram skrivmaskinen ur min koffert, beställer en stor whiskey och skriker åt alla på Starbucks att de måste vara tysta eftersom genier inte kan skapa när de är omgivna av medelmåttighet.

Etiketter None

  • Josefine, 2:31 pm August 27, 2015:

    AHH!! Ser mycket fram emot nästa bok. Jag tyckte otroligt mycket om “Inte helt hundra”!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen