Jazzhands

De tre veckorna

11
Nu börjar det hända saker. Man når en punkt då man måste våga vara konkret. Hur och när? Och där är vi nu. Ta ledigt från jobbet, ses var. Sova var. Göra vad.
Okej, inte så konkret men i alla fall datum och plats. Och han säger att jag får komma till hans stad om jag vill, och stanna hur länge jag vill. Det är lugnt. Och nyår borde vi kanske bara ta det lugnt, äta middag någonstans.
Jag tänker inte “vad har jag gett mig in i” utan tänker fortfarande ganska distanserat på det hela. Det är filmiskt, det är ett äventyr. Det är roligt. Det är en fin startsträcka, om allting sedan pajar ihop är det ändå okej för hela åkturen hit har varit skojig och ytterst behaglig. Och fin.
Och han lämnar in någon ansökan om ledighet och nu är det bestämt. Och han frågar var jag kommer bo och han säger att han bor hos kusinen men vi kan se. Vad Som Händer.

Etiketter None

  • Victoria, 10:14 am December 13, 2015:

    Det kommer att gå fint. Bara så helt enkelt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen