Jazzhands

En bra dag, från början till slut

yogurtland_cup
Mina morgnar är hans kvällar. Då är tonen annorlunda, såklart. Han säger att han tagit ledigt nu, vi ses dagen innan nyår. Och nyår.
Jag får ett vykort där han ritat “en rockad”, det är rart. Han har glömt att skriva mitt namn på kortet, bara adressen. Det är roligt. Brevbäraren måste fattat ändå. Hatten av för denne.
Jag får också ett fint födelsedagskort från R, min kära LA-kompis. Hon skickar med presentkort på tre olika ställen i LA som jag älskar. Frozen yougurt-ställe, bland annat. Och en mexikansk kedja som hon själv aldrig skulle äta på men som hon vet att jag äter på. Aw! Sötast!
Och sedan, som om detta inte vore nog, så besökte jag bokförlaget idag för att träffa en gymnasieklass som arbetat med min bok som ett projekt. De har läst den och diskuterat den och sedan tagit fram omslagsförslag. Det var obeskrivligt kul att se deras tolkningar av bokens teman, huvudfigurer och känsla. Nostalgi och vemod verkade vara de tydligaste känslorna, och ensamhet. Och så är det roligt att se vilka reaktioner läsare har på huvudpersonen Jims kompis Mats. Han har hittills orsakat en himla massa tumult. De få som läst boken hittills (och det är inte många) har haft ganska skilda, men ändå starka, känslor kring honom. Så även gymnasiekidsen från idag. Mitt hjärta är förstorat och varmt nu.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen